Published on 19 October 2023

Open Sollicitatie

Op zoek naar onontdekte talenten! Ben jij een uniek individu met passie, enthousiasme en de drive om succesvol te zijn, zelfs als we geen specifieke vacature hebben die bij je past? Dan willen we graag van je horen!

Bij K-tainer begrijpen we dat talent overal vandaan kan komen en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om het aannemen van getalenteerde mensen. We waarderen diversiteit en moedigen individuen aan om hun horizon te verbreden en ons te verrassen met wat ze kunnen brengen naar onze organisatie.

Als je gelooft dat je iets bijzonders kunt toevoegen aan ons team, of als je gepassioneerd bent over onze branche, onze waarden deelt en denkt dat je in ons bedrijf past, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie naar ons te sturen.

Waarom K-tainer?

- Een cultuur van innovatie en groei.
- Toegewijde en getalenteerde mensen.
- Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
- Een stimulerende en vrije werkomgeving.

Hoe kun je solliciteren?

Stuur ons een e-mail op ronald@ktainer.com met je cv en een overtuigende motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je graag bij K-tainer wilt werken. Laat je creativiteit zien en overtuig ons waarom we jou in ons team moeten hebben.

We kijken ernaar uit om van je te horen en nieuwe talenten te ontdekken die onze organisatie naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Bij K-tainer draait alles om het vinden en koesteren van uitzonderlijk talent, en misschien ben jij wel de volgende die ons komt versterken!

Cookie preferences
SettingsI accept